Coperta cărții „Regina trădătoare”

🎀

Regina trădătoare

În Regina trădătoare, Lara își riscă viața pe Mările Furtunoase și se întoarce în Ithicana cu un plan, nu doar pentru a-i salva regele, ci și pentru a elibera Regatul Podului din ghearele tatălui ei.

Titlul original: The Traitor Queen Traducere: Bogdan Voiculescu ISBN: 978-630-6525-29-4 Suport: 408 pagini,

53,10 lei

Regină aflată acum în exil, Lara a urmărit cum tatăl ei cucerește Ithicana, fără să poată face nimic pentru a opri distrugerea regatului.

Al doilea volum din seria Regatul Podului.

Dar când află că soțul ei, Aren, a fost capturat în luptă, Lara își dă seama că există un singur motiv pentru care tatăl ei îl ține în viață: ca să-și atragă fiica trădătoare într-o capcană.

Iar ea e hotărâtă să-i pice în plasă de bunăvoie.

Riscându-și viața pe Mările Furtunoase, tânăra se întoarce în Ithicana cu un plan, nu doar pentru a-i salva regele, ci și pentru a elibera Regatul Podului din ghearele tatălui ei, chiar cu ajutorul celor mai periculoase arme din arsenalul lui: surorile Larei. Însă evadarea din palat pare o misiune imposibilă, iar în joc sunt implicate mai multe persoane decât a bănuit vreodată, dușmani și aliați care-și schimbă taberele în luptele pentru coroane, regate și poduri. Iar adversarul cel mai mare s-ar putea să fie tocmai bărbatul pe care încearcă să-l elibereze: soțul pe care l-a trădat.

În timp ce tot ce iubește mai mult pe lume se află în primejdie, Lara trebuie să se hotărască pentru cine – și pentru ce – luptă: pentru regatul ei, pentru soțul ei sau pentru ea?

Recenzii editoriale

„Grăbiți-vă să puneți mâna pe această carte!”
– Jennifer L. Armentrout, autoarea romanului Din sânge și cenușă

„O poveste de dragoste palpitantă, acțiune intensă și o lume fermecătoare. M-a cucerit de la prima pagină!”
– Elise Kova, autoarea romanului A Deal with the Elf King

„Un roman uluitor și captivant despre dragoste, răzbunare și trădare.”
– Jennifer Estep, autoarea seriei Crown of Shards

„De la o lume bine concepută până la personaje memorabile și o poveste de dragoste slow-burn, Regatul Podului are tot ce ai putea spera de la un roman fantasy romance.”
– Bookish Wayfarer

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regina trădătoare”