Coperta cărții „Regele din Elfhame”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 15 lei
15lei
20%
15
lei
Coperta cărții „Regele din Elfhame”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 15 lei
15lei
20%
15
lei

Cum a ajuns regele din Elfhame să urască poveștile

  • Titlul original: How the King of Elfhame Learned to Hate Stories
  • Traducător: Bogdan Voiculescu
  • Suport: 192 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-9072-22-6
  • Serie: Făpturile văzduhului

60,00 lei TVA inclus

O nuvelă ilustrată care completează trilogia Făpturile văzduhului, începută cu Prințul nemilos.

A fost odată ca niciodată, un băiat cu limba ascuțită. 

Înainte să devină un prinț nemilos și un rege malefic, a fost un copil al zânelor cu inima de piatră. Povestea de față aruncă o privire mai profundă asupra vieții dramatice a enigmaticului Înalt Rege al Regatului Elfhame și include detalii savuroase ale unor întâmplări dinainte de Prințul nemilos, o aventură care are loc după Regina fără regat și momente cunoscute din trilogia Făpturile văzduhului, relatate din perspectiva lui Cardan.

O întoarcere irezistibilă în lumea captivantă a Regatului Elfhame, la povestea de iubire, pericolul, umorul și drama care au fermecat cititorii de pretutindeni. Fiecare capitol este însoțit de ilustrații în culori, bogate și luminoase, transformând nuvela într-un volum de colecție deosebit.

Holly Black este autoarea a peste 30 de cărți fantasy pentru copii și adolescenți. A ajuns printre finaliștii Premiului Eisner și a primit Premiile Andre Norton, Mythopoeic și Newbery Honor. Romanele ei au fost traduse in 32 de limbi. Locuiește în Massachusetts împreună cu soțul ei Theo, și cu fiul lor, într-o casă cu o ușă secretă.

Rovina Cai este câștigatoarea mai multor premii pentru ilustrații si locuiește în Melbourne, Australia. Lucrează într-un studio intim situat într-o clădire veche, care a fost cândva mănăstire și e posibil să fie bântuită.