Tronul prizonierului

Titlul original: The Prisoner’s Throne
Traducere: Loredana Voicilă
ISBN: 978-630-6525-41-6
Suport: 384 pagini, paperback

59,00 lei

Prizonier în Citadela Acului de Gheață și aflat la mila unei regine monstruoase, prințul Oak plătește pentru trădarea sa, nevoit să se bazeze pe farmecul și ingeniozitatea lui ca să supraviețuiască.

În timp ce Înaltul Rege Cardan și Înalta Regină Jude sunt dispuși să recurgă la orice mijloace pentru a-și recupera moștenitorul furat, Oak va trebui să ia o hotărâre crucială: fie va încerca să recâștige încrederea fetei pe care a iubit-o întotdeauna, fie va rămâne loial Regatului Elfhame și va pune capăt domniei lui Wren – chiar și cu prețul vieții ei.

Pe măsură ce un nou război se profilează la orizont și trădările se țin lanț, nici viclenia lui Oak, nici înțelepciunea lui nu vor fi îndeajuns pentru a-i menține în viață pe toți cei pe care îi iubește.

Însă pe cine va sacrifica?

Un prinț întemnițat.
O regină răzbunătoare.
Și o bătălie care va determina viitorul Regatului Elfhame.

Al doilea roman din seria Moștenitorul furat

Recenzii editoriale

„Holly Black a creat două personaje cu inimi frânte, pe care cititorii vor tânji să le reunească, cu toate că își amintesc că poveștile de dragoste din Tărâmul Zânelor nu sunt niciodată atât de simple. O scriitură impecabilă.” — School Library Journal

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tronul prizonierului”