Despre noi

Oricine iubește o poveste captivantă.

Cu atât mai mult cei care nu le-au auzit pe toate: copiii și tinerii adulți. Printre rânduri fantastic de amuzante, aventuri îndrăznețe, idile și noi experiențe, între coperțile Storia Books vor regăsi situații cât se poate de familiare, actuale și creative.

Storia Books s-a lansat în toamna anului 2016. Despre noi se spune că publicăm literatură de calitate, cât mai relevantă pentru lumea în care trăim. Interacțiunea cu publicul este foarte importantă pentru noi, iar feedback-ul obținut ne conturează viitoarele alegeri editoriale. Vrem să aducem în fața cititorilor teme puternice, care stârnesc emoție, dar și controverse. La fel ca cititorii noștri, ne hrănim din experiențele pe care ni le oferă poveștile de viață autentice și încercăm să le aducem cât mai aproape de ei pe cele mai interesante.

Cărțile noastre pot fi găsite în marile lanțuri de librării din toată țara: librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Diverta, sau local în București la CLB, librăria Mihai Eminescu, librăria Sophia, librăria Syntagma Titan, Seneca, în librăriile Alexandria, librăria Bookstory Cluj, La două bufnițe Timișoara, Librăria Habitus Sibiu, Libris Brașov, Salonul de carte R&R Oradea, dar și online: BooksExpress, Cartepedia, Cărturești, Emag, Libris.

Ghidul colaboratorului

Dacă doriți să colaborăm vă rugăm citiți cu atenție ghidul și…

Redacția editurii Storia Books poate fi un loc foarte primejdios: poți să te rătăcești printre corpurile de bibliotecă, să vizitezi timp de zeci de ani tărâmuri nebănuite, să descoperi tainele zânelor sau să participi la cele mai neobișnuite provocări, unde doza potrivită de imaginație și un spirit aventuros — imposibil de ținut sub control — devin singurele atuuri ce îți oferă avantajul îndelung căutat. Mereu te vei afla la limita dintre ficțiune și realitate… iar colaboratorii noștri nu vor avea o viață ușoară, asta-i clar.

Vor deveni ucenici de vrăjitoare și povestitori desăvârșiți, făpturi fermecate și Mizerabili iscusiți, pirați ironici și sirene malefice, asasini legendari și milionari excentrici. Fie că le vor oferi alinare personajelor sau le vor împărtăși mai departe povestea, colaboratorii Storia Books vor forma atât o familie, cât și o „armată” de cititori veșnic entuziasmați, alături de care vom pregăti numeroase activități, concursuri și surprize.