On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 9 lei
9lei
20%
9
lei
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 9 lei
9lei
20%
9
lei

Surorile Hollow

  • Traducător: Iulia Dromereschi
  • Suport: 280 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-9072-62-2

36,00 lei TVA inclus

Tulburător de fermecătoare.

Insuportabil de frumoase.

Inexplicabil de periculoase.

Faceți cunoștință cu surorile Hollow!

Toată lumea știe că Iris, Vivi și Grey sunt ciudate. De când au dispărut de pe o străduță din Scoția, când erau mici, doar ca să revină peste o lună, fără nicio amintire despre ce li se întâmplase, tot felul de evenimente stranii și sinistre par să le urmărească. Și se schimbă.

Părul le devine alb.

Ochii li se înnegresc.

Și le este mereu foame.

Zece ani mai târziu, Iris visează la o viață normală în timp ce așteaptă cu nerăbdare să termine liceul – ceva ce surorile ei faimoase și pline de strălucire, care cutreieră lumea, n-au reușit. Dar când Grey dispare fără urmă, lăsând indicii bizare, Iris și Vivi trebuie să o găsească. Și nu sunt singurele care o caută.

Pe măsură ce amintiri urâte și imposibile încep să-și croiască drum la suprafață, surorile Hollow descoperă că nu sunt tocmai ce par a fi și că noaptea este într-adevăr plină de lucruri oribile și întunecate.

Recenzii editoriale

„Basmul acesta modern te va bântui și te va înfășura într-o ceață sclipitoare, înainte să-ți sară la beregată.”
—Melissa Albert, autoarea romanului Crângul de alun

„Cititorii vor fi eviscerați. Animată de senzațiile de basm întunecat, Surorile Hollow este o lectură fermecătoare, potrivită pentru cei și cele care iubesc cărțile lui Holly Black, autoarea atâtor serii cu neamul zânelor.”
— School Library Journal

„În Surorile Hollow, Krystal Sutherland își îndreaptă imaginația brici spre noi orizonturi și dovedește, din nou, că la porunca ei înfloresc lumi. Povestea vi se va strecura pe șira spinării și pe sub piele, lipindu-se de voi precum mierea.”
— Samantha Shannon, autoarea romanului Abația portocalului

„Acest roman întunecat și delicios de dubios are tot ce ai putea spera: un concept strălucit, personaje elegante, cu secrete bine păzite, o lume construită imersiv și una dintre cele mai bune scriituri din zona ficțiunii YA. Să mă exprim așa: sunt obsedată de Surorile Hollow.”
— Louise O’Neill, autoarea romanului Și-a căutat-o...

„Întunecată și complicată, cartea Surorile Hollow vibrează de maliție și mister. Am devorat-o pe nemestecate.”
—Kiran Millwood Hargrave, autoarea romanului The Mercies

„Un vis febril îmbătător, superb de grotesc, plin de duhoarea imposibilă a florilor care cresc pe cadavre, de siluetele scărilor bântuite din păduri și de uși care nu duc nicăieri. Un basm întunecat frumos meșteșugit, care dă dependență și… are coarne!”
—Dawn Kurtagich, autoarea romanului The Dead House