On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12 lei
12lei
20%
12
lei
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12 lei
12lei
20%
12
lei

Primul care moare la sfârșit

  • Titlul original: The First to Die at the End
  • Traducător: Irina Stoica
  • Suport: 480 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-9072-99-8
  • Serie: Crainicii Morții

47,20 lei TVA inclus

Amândoi mor la sfârșit a fost un adevărat fenomen, iar acum, în romanul a cărui acțiune se desfășoară cu șapte ani înainte, doi străini își petrec o singură zi împreună. Ziua în care Crainicii Morții dau primul lor telefon. 

Un roman prequel din seria Crainicii Morții

Este ajunul lansării programului care va schimba concepția lumii despre viață și moarte și toți se întreabă același lucru: oare chiar pot Crainicii Morții să prezică moartea cuiva sau totul e doar o farsă elaborată?

Orion Pagan așteaptă de câțiva ani buni să i se spună că va muri. Are o problemă cardiacă gravă și s-a înscris la Crainicii Morții ca să știe ce-i rezervă soarta.

Valentino Prince începe o viață nouă la New York. Are tot viitorul în față și s-a înscris la Crainicii Morții după ce sora lui geamănă era să moară într-un accident de mașină.

Orion și Valentino se întâlnesc în Times Square, iar între ei se formează imediat o legătură profundă. Însă când se dau primele telefoane de Ziua Sfârșitului, viețile lor se schimbă pentru totdeauna: unul dintre ei este sunat. Deși niciunul dintre băieți nu știe sigur cum se va termina ziua, amândoi știu că vor să o petreacă împreună… chiar dacă li se va frânge inima când vor trebui să-și ia rămas-bun.

Spusă de îndrăgitul autor Adam Silvera, în stilul lui caracteristic, povestea celebrează impactul profund pe care oamenii îl au asupra celor din jur și dovedește că viața merită întotdeauna trăită din plin.

Recenzii editoriale

„O carte extraordinară – nu, mai degrabă genială – cu o acțiune amețitoare. N-aveți voie s-o ratați!”— ALA Booklist

„Un roman cu adevărat sfâșietor! Adam Silvera le oferă cititorilor o poveste uimitoare, care îi provoacă să-și pună întrebări existențiale dificile, fără să-și piardă speranța.” — Publishers Weekly 

„Emoție și suspans cât cuprinde! Romanul Primul care moare la sfârșit abordează subiecte apăsătoare, precum durerea, abuzul și credința religioasă, într-un mod complex și sensibil, stârnind totodată un sentiment puternic de familiaritate pentru cititorii volumului Amândoi mor la sfârșit.” – Kirkus Reviews 

„Dacă Amândoi mor la sfârșit ți-a frânt inima, iar apoi ți-a vindecat-o treptat, fii pregătit să treci prin același carusel de emoții cu Primul care moare la sfârșit. O poveste duioasă și tristă, perfectă pentru cititorii YA, care merită la fel de multă iubire și apreciere ca romanul precedent din seria Crainicii Morții.” – Culturefly 

„Silvera ne obligă din nou să ne oprim, realmente, și să ne gândim nu doar la inevitabilitatea morții, ci și dacă ne trăim viața sau doar supraviețuim. Crainicii Morții vă sună și, de data aceasta, veți dori să le răspundeți.” – Nerds & Beyonds