Coperta cărții „Instant Karma”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12 lei
12lei
20%
12
lei
Coperta cărții „Instant Karma”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12 lei
12lei
20%
12
lei

Instant Karma

  • Titlul original: Instant Karma
  • Traducător: Iulia Dromereschi
  • Suport: 488 pagini, paperback
  • ISBN: 978-630-6525-12-6

47,20 lei TVA inclus

Dragoste, ură sau destin?

Prudence Barnett este o perfecționistă care se grăbește întotdeauna să-i judece pe locuitorii leneși, aroganți și nepoliticoși ai orășelului ei de coastă. Visurile de justiție cosmică i se împlinesc atunci când, după o noapte petrecută cu prietenii, se trezește brusc înzestrată cu abilitatea de a arunca instant karma – atât bună, cât și rea – asupra celor din jurul ei.

Euforică, Pru își folosește puterea pentru a-i pedepsi pe toți, de la vandalii publici la bârfitorii răutăcioși, dar există o persoană asupra căreia noul ei har nu funcționează așa cum se așteaptă: Quint Erickson, partenerul ei de laborator, un pierde-vară enervant de drăguț și impresionant de nobil, mai ales când vine vorba de munca sa de la Centrul de Salvare a Animalelor Marine Fortuna Beach.

Când se resemnează să lucreze la centru ca să obțină puncte în plus la școală, Pru începe să descopere adevărul despre leii-de-mare, problemele de mediu și semnalele romantice neclare – nu neapărat în această ordine.

Instant Karma este o poveste de dragoste contemporană în care Marissa Meyer, autoarea romanelor Heartless. Povestea nespusă a Reginei de Cupă și Aurit, ne dezvăluie cu ajutorul intuiției karmice cât de mică este diferența dintre virtute și vanitate, generozitate și lăcomie, dragoste și ură… și destin.

Recenzii editoriale

„O poveste romantică frumoasă, ideală pentru fanii romanului Tweet Cute, de Emma Lord!” — School Library Journal

„Instant Karma este o carte încântătoare, care te va face să tânjești după soare, plajă și vacanță. Relația dintre Quint și Pru, care inițial sunt dușmani declarați, o să fie cu siguranță pe placul cititorilor în căutare de o lectură amuzantă.” — National Public Radio (NPR)

„O poveste de dragoste care merită cu desăvârșire să fie citită, iar includerea centrelor de salvare a animalelor marine este un bonus fermecător. Instant Karma este un roman perfect pentru fanii autoarelor Rainbow Rowell, Maurene Goo și Meg Cabot.” — Booklist

„Marissa Meyer transformă un clișeu specific romanelor de dragoste — protagonista serioasă întâlnește un băiat nonconformist, plin de viață, și învață să se distreze — într-o meditație interesantă asupra dreptății și a felului în care îi judecăm pe cei din jurul nostru. Cititorii vor fi răsplătiți cu o carte ce reușește să redea frumusețea de netăgăduit a locului (un orășel de plajă din sudul Californiei și o comunitate turistică plină de vidre și lei de mare), o poveste de iubire și o lecție complet lipsită de ipocrizie despre importanța schimbării ideilor despre sine și despre alții, atunci când este nevoie.” — Publishers Weekly