On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 9 lei
9lei
20%
9
lei
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 9 lei
9lei
20%
9
lei

Curtea Miracolelor

  • Titlul original: The Court of Miracles
  • Traducător: Simona Ștefana Stoica
  • Suport: 384 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-9072-25-7

36,00 lei TVA inclus

O aventură incitantă pentru fanii romanelor Mizerabilii și Banda celor șase ciori, în care o tânără hoață trebuie să-i înfrunte pe Lorzii lipsiți de scrupule din tenebrele Parisului.

1828. Revoluția franceza a eșuat și orașul – o junglă urbană violentă – este împărțit între o casă regală nemiloasă și nouă ghilde criminale, cunoscute sub numele de Curtea Miracolelor.

Éponine ‘Nina’ Thénardier, pe care toată lumea o știe drept Pisica Neagră, este o membră talentată a Ghildei Hoților. Viața ei se rezumă la jafuri săvârșite în miez de noapte, evitarea pumnilor unui tată bețiv și protejarea surorii ei adoptive inocente, Cosette ‘Ettie’. Când aceasta atrage privirea Tigrului – necruțătorul Lord al Ghildei Trupului – Nina jură să o protejeze cu orice preț.

Însă jurământul o va purta din catacombele întunecate ale Parisului, aflat în pragul unei noi revoluții, până în inima curții strălucitoare a lui Louis al XVII-lea, și o va obliga să facă o alegere teribilă – să-și protejeze sora și astfel să declanșeze un război brutal între ghilde sau să o abandoneze pentru totdeauna în mâinile Tigrului.

Recenzii editoriale

„Povestea se remarcă atât prin descrierile scânteietoare ale lumii subterane criminale, cât și prin eroina înverșunată și ingenioasă.” – Kirkus 

„Romanul lui Grant se distinge prin personaje memorabile, mize mari și o intrigă sfâșietoare. O poveste care militează pentru justiție și reîntregirea familiei.” – Publishers Weekly

„O reinterpretare incitantă a unui roman clasic”. – Booklist

„Dacă ați căutat o reinterpretare a romanului Mizerabilii, Kester Grant are cartea ideală pentru voi!” – BuzzFeed

„Cititorii de ficțiune istorică se vor bucura de această nouă versiune a unui roman clasic.” – Bookpage