On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12 lei
12lei
20%
12
lei
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12 lei
12lei
20%
12
lei

Casa din marea azurie

  • Traducător: Irina Stoica
  • Suport: 448 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-9072-61-5

47,20 lei TVA inclus

O insulă magică.
O misiune periculoasă.
Un secret arzător.

O poveste încântătoare, spusă cu multă măiestrie, Casa din marea azurie are în centru experiența descoperirii unei familii improbabile, într-un loc neașteptat — și momentul în care îți dai seama că acea familie e a ta.

Linus Baker duce o viață linștită și singuratică. La patruzeci de ani, locuiește într-o casă mică, împreună cu o pisică țâfnoasă și discurile lui vechi. Ca asistent social la Departamentul Responsabil de Tineretul Magic, își petrece mai toate zilele ocupându-se de bunăstarea copiilor din orfelinatele de sub tutela ministerului.

Când Linus este convocat pe neașteptate de Conducerea Extrem de Superioară, primește o misiune ciudată și cât se poate de secretă: trebuie să meargă la Orfelinatul de pe Insula Marsyas, unde locuiesc șase copii periculoși. Linus e nevoit să lase fricile deoparte și să vadă dacă cei șase vor provoca sau nu sfârșitul lumii.

Dar copiii nu sunt singurul secret de pe insulă. Cel care are grijă de ei este fermecătorul și enigmaticul Arthur Parnassus, care face orice îi stă în putere să îi țină pe copii în siguranță.

Pe măsură ce Arthur și Linus devin mai apropiați, secrete vechi sunt scoase la iveală și Linus trebuie să facă o alegere: să distrugă un cămin sau să privească cum lumea este cuprinsă de haos.

Recenzii editoriale

„Mi-a plăcut la nebunie. E de-a dreptul perfectă!” ―V.E. Schwab, autoarea romanului Viața secretă a lui Addie LaRue

„Îți va reda încrederea în omenire.” ―Terry Brooks, autorul seriei Shannara

„Un roman fantasy inteligent și liniștitor, care sigur o să vă umple sufletele de bucurie.” ― The Washington Post

Casa din marea azurie este un basm modern despre momentul în care descoperi cine ești cu adevărat, pe cine iubești și pe cine vrei să protejezi. E o carte minunată!.” ― Charlaine Harris, autoarea seriei Vampirii Sudului

„1984 întâlnește The Umbrella Academy, cu o urmă de Douglas Adams. Emoționant, tandru și de-a dreptul încântător, romanul Casa din marea azurie este o poveste fascinantă despre toleranță, familie și înlăturarea birocrației.” ― Gail Carriger, autoarea romanului Soulless

„Oare te poți îndrăgosti de imaginația cuiva? Dacă da, sunt de-a dreptul captivat. TJ Klune dă naștere unei lumi unde frica și amenințările pot fi învinse prin blândețe și unde o inimă queer tandră este mai valoroasă decât orice armă sau putere.” ― David Levithan, autorul romanelor Zi după zi și Încă o zi