Ultimii copii de pe Pământ

  • Titlul original: The Last Kids on Earth
  • Traducător: Maria-Magdalena Costea
  • Recomandată: 8–12 ani
  • Suport: 240 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-94622-0-1
  • Serie: Ultimii copii de pe Pământ

36,00 lei TVA inclus

O poveste despre supraviețuire într-o lume postapocaliptică în care monștrii circulă liberi, iar zombii pândesc la fiecare colț de stradă din Wakefield, un oraș cândva normal.

Jack Sullivan, un adolescent obișnuit de 13 ani, trăiește în căsuța lui din copac de când a început apocalipsa monștrilor. Are tot ce îi trebuie pentru o luptă crâncenă — un șanț, catapulte, jocuri video și o rezervă infinită de biscuiți Oreo și doze de Mountain Dew adunate de prin magazinele părăsite.

Dar pentru că este pe cont propriu, Jack nu se poate compara cu turmele de zombi, cu Ticăloșii Zburăcioși, cu Iedera-Mutantă și mai ales cu monstrul îngrozitor de inteligent cunoscut sub numele de Blarg.

Așa că își construiește o echipă: cel mai bun prieten al lui — tocilarul Quint, fostul bătăuș al școlii — Dirk, monstrul de companie loial, Rover, și June, „obiectul” afecțiunii lui Jack. Cu ajutorul lor, Jack îl va nimici pe Blarg, va completa Isprava Fundamentală de Succes Apocaliptic și nu va mai fi doar un puști obișnuit de 13 ani!

Ce credeți, va reuși?

Această carte, în care povestea se împletește perfect cu ilustrațiile alb-negru, este perfectă pentru orice copil care a visat să fie personajul principal în propriile benzi desenate sau în propriul joc video.

Acum o producție originală Netflix!

Volumul 1 din seria de bestselleruri New York Times și USA Today, cu peste șapte milioane de exemplare vândute în toată lumea!

Ilustrații de Douglas Holgate

Locuiește în Melbourne, Australia și lucrează ca artist de benzi desenate și grafician de mai bine de zece ani. A ilustrat cărți pentru edituri ca HarperCollins, Penguin Random House, Hachette și Simon&Schuster și a realizat benzi desenate pentru Image, Dynamite, Abrams și Penguin Random House.

Urmăriți-l pe Douglas pe Twitter: @douglasbot.

Recenzii editoriale

„Terifiant de amuzant! Ultimii copii de pe Pământ de Max Brallier transmite mari emoții, dar și mai mari hohote de râs.” — Jeff Kinney, autorul  cărții „Jurnalul unui puști”, bestseller New York Times

„Cartea asta stârnește hohote de râs... o atmosferă „scârbos” de plăcută, cu o dezvoltare a personajelor surprinzător de nuanțată.” — School Library Journal

S-ar putea să-ți placă și…