Pop-Up Book Club 2 — Graffiti Moon

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”469678″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”872261″][kc_column_text _id=”548245″]

Prin Pop-Up Book Club ne-am propus să străbatem lumea prin cărți și țara prin cluburi de carte.

Irina Stoica, gazda permanentă a clubului, vă va purta într-o călătorie literară în jurul lumii. La cea de-a doua ediție a Pop-Up Book Club, teritoriul vizitat a fost Australia, iar titlul discutat – Graffiti Moon, de scriitoarea Cath Crowley.

Joia trecută, la ora 19:00, ne-am strâns cu toții în grădina celor de la Ceainăria cu cărți. Am vorbit despre personajele din Graffiti Moon, despre artă, am băut ceai, ne-am amintit citatele preferate din carte, am râs și am admirat graffiti-ul de pe zidul aflat în spatele ceainăriei.

 

Pentru cea de-a treia ediție a Pop-Up Book Club, am decis să vă lăsăm pe voi să hotărâți titlul pe care o să-l discutăm. Prin urmare, aveți de ales dintre Prințul Nemilos, de Holly Black și Eliza și monștrii ei, de Francesca Zappia. Vă puteți vota favorita pe pagina de eveniment a clubului de carte până vineri, 13 iulie. La închiderea urnelor vom anunța care este cartea câștigătoare.

Votați aici:

https://www.facebook.com/events/274428409963101/permalink/287733675299241/

Următoarea întâlnire va avea loc pe 2 august. Stați cu ochii pe noi pentru a afla locul și ora.

Le mulțumim gazdelor minunate de la Ceainăria cu cărți și tuturor celor ce au participat!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]