Luna îndrăgostiților de povești

La #storiabooks, luna iubirii e luna îndrăgostiților de povești! Îi sărbătorim pe îndrăgostiți și, în special, pe cei ale căror inimi vibrează la o carte bine scrisă. Pentru asta am ales cinci titluri, cinci povești care rămân cu tine mult timp după ce ai închis cartea.

Șoseaua Jellicoe, Spune-mi trei lucruri despre tine, Inimi chimice, Graffiti Moon și Spune-mi dacă zâmbești pot fi achiziționate în luna februarie cu 30% reducere. Celelalte titluri din portofoliu beneficiază de 20% reducere.

Șoseaua Jellicoe este un titlu iconic în literatura YA, o poveste despre iubire, drame familiale și maturizare. Înconjurată de povești nespuse, dispariții, iubiri pierdute, Taylor găsește sprijin în cel mai improbabil om, Jonah, baiatul impulsiv și violent, care își maschează suferința prin nepăsare. Două povești, una în prezent, una în trecut și un puzzle pe care îl deslușești abia la final.

Spune-mi dacă zâmbești este o carte despre prietenie, încredere, pierdere și iubire, despre diferența dintre a privi și a vedea cu adevărat. Parker este o adolescentă nevăzătoare puternică și matură. Sceptică, pe de-o parte, vulnerabilă și sensibilă, de cealaltă parte. Pe măsură ce povestea înaintează, Parker descoperă că poate să lase garda jos, să accepte ajutor și să se deschidă în fața iubirii.

O carte atipică pentru literatura YA este Inimi chimice. Complex, amuzant și lipsit de clișee, romanul aruncă o privire realistă asupra relației dintre un băiat și o fată aflați la vârsta adolescenței.

Graffiti Moon este o carte cu o scriitură lirică, care te va prinde într-un vârtej de sentimente, aventură și mister. Patru tineri artiști marcați de probleme și incertitudini se îndrăgostesc, descoperă cine sunt și ce vor să ajungă, totul într-o singură noapte.

Un oraș nou, un liceu nou și un admirator secret. Discuțiile online cu Cineva-Nimeni devin, încet, singura ancoră a lui Jesse, într-un moment în care viața ei e complet dată peste cap. Pe parcursul cărții, vei ajunge să te întrebi alături de Jesse dacă totul este doar o farsă elaborată sau misteriosul admirator este sincer. Descoperă răspunsul în bestsellerul New York Times Spune-mi trei lucuri despre tine.