Hafsah Faizal, Krystal Sutherland și Margaret Rogerson participă la FestivalYA

Între 11 și 16 mai, Storia Books participă la primul festival de carte și idei Young Adult, organizat de Cărturești în parteneriat cu Editura Trei. Timp de o săptămână, câțiva dintre cei mai iubiți autori de literatură pentru adolescenți se vor întâlni cu cititorii lor, pe paginile de Facebook și pe canalele de Youtube ale editurilor reprezentate la festival. 

După ediția din 2020, cu multe provocări pentru fanii genului, 23 de transmisii live, 16 ateliere și aproape 1000 de participanți care au interacționat pe Zoom cu autorii, festivalul propune pentru acest an și o temă: cărți ecranizate.

Pe lângă autoarele Storia Books — Hafsah Faizal, Kristal Sutherland și Margaret Rogerson — cititorii îi pot cunoaște pe Maureen Johnson, Patrick Ness, Jennifer Niven, Rachel Cohn & David Levithan, Alex Moldovan, Benjamin Alire Sáenz și Anne-Sophie Jouhanneau. Vom încerca să aflăm de la ei dacă drumul de la carte la film este unul ușor, ce anume face o carte bună să devină un film bun și la ce proiecte lucrează în prezent. Pe lângă întâlnirile cu autorii, cititorii pot participa la ateliere de scriere creative, sănătate emoțională, cinematografie, și video-games.