Oricine iubește o poveste captivantă.

Cu atât mai mult cei care nu le-au auzit pe toate: copiii și tinerii adulți. Printre rânduri fantastic de amuzante, aventuri îndrăznețe, idile și noi experiențe, între coperțile Storia Books vor regăsi situații cât se poate de familiare, actuale și creative.

Storia Books s-a lansat în toamna anului 2016. Ne-am propus, încă de la început, să publicăm literatură de calitate, cât mai relevantă pentru lumea în care trăim. Interacțiunea cu publicul este foarte importantă pentru noi, iar feedback-ul obținut ne conturează viitoarele alegeri editoriale. Vrem să aducem în fața cititorilor teme puternice, care stârnesc emoție, dar și controverse. La fel ca cititorii noștri, ne hrănim din experiențele pe care ni le oferă poveștile de viață autentice și încercăm să le aducem cât mai aproape de ei pe cele mai interesante.

Cărțile noastre pot fi găsite în marile lanțuri de librării din toată țara: librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Diverta, sau local în București la CLB, librăria Mihai Eminescu, librăria Sophia, librăria Syntagma Titan, Seneca, în librăriile Alexandria, librăria Bookstory Cluj, La două bufnițe Timișoara, Librăria Habitus Sibiu, Libris Brașov, Salonul de carte R&R Oradea, dar și online: Books ExpressCartepediaCărtureștiElefantEmagHumanitas, și Libris.