Și-a căutat-o

  • Titlul original: Asking for it
  • Traducător: Maria Mirabela Soare
  • Recomandată: +16 ani
  • Suport: 272 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-94622-1-8

31,20 lei TVA inclus

Într-un orășel în care toți locuitorii se cunosc între ei, Emma O’Donovan este diferită. Ea este cea specială – frumoasă, celebră, puternică. Și face tot ce este posibil pentru ca lucrurile să rămână așa. Până într-o seară…

Acum, Emma simte doar rușine. Acum este doar o târfă. Acum nu mai este nimic. Iar pozele acelea – văzute de toată lumea – o fac să nu poată să uite vreodată.

Recenzii editoriale

„O carte importantă și plină de curaj despre cultura violului, sexism și acuzațiile aduse victimei.”
—Telegraph

„Un roman electrizant... o privire izbitoare, fermă și extrem de tulburătoare asupra consimțământului sexual și asupra modului în care sunt tratate victimele violului.”
—Irish Independent

„O analiză nuanțată și plină de substanță a complexității relațiilor dintre adolescente și a presiunilor cu care se confruntă tinerele când ajung la maturitate.”
—Irish Mail on Sunday

„O’Neill este o fină observatoare a jargonului malițios al adolescentelor iar modul în care scrie este ascuțit precum o lamă... nemiloasă și la obiect.”
—Independent

„Un roman direct și șocant, care lovește în plin discuțiile actuale despre consimțământ.”
—Stylist

„Și-a căutat-o...îl va face pe fiecare cititor să regândească modul în care se raportează la viol și va genera o nevoie imediată de povești despre acest act de violență, scrise într-un mod nou.”
—Guardian

„Înduioșător de exactă... spusă deopotrivă cu sensibilitate și o sinceritate de netăgăduit. O poveste convingătoare și curajoasă, care merită citită din scoarță-n scoarță.”
—Heat

„Și-a căutat-o... este o carte extrem de importantă, caustică, spusă fără menajamente.”
—Anna James, Elle