Pachet Melina Marchetta

Melina Marchetta s-a născut pe 25 martie 1965, în Australia. Este profesoară și a devenit cunoscută după ce a scris romanele Looking for Alibrandi, Salvând-o pe Francesca și On the Jellicoe Road. Consiliul australian al cărților pentru copii i-a decernat de două ori Premiul „Cartea anului”, în 1993 și 2004. Pentru Jellicoe Road a primit Premiul L. Printz din partea Asociației Librarilor Americani pentru cea mai bună carte destinată adulților tineri. În căutarea lui Alibrandi a fost ecranizat în 2000, iar scenariul, scris tot de Melina, a câștigat un premiu al Institutului Australian de Film, Premiul pentru literatură al prim-ministrului din New South Wales și Premiul Asociației criticilor de film din Australia.

Șoseaua Jellicoe

35,00 lei
Primul roman al autoarei, Looking for Alibrandi, a primit nenumărate premii literare pentru literatura Young Adult, printre care premiul Cartea Anului decernat de Children's Book Council of Australia. În 2000 a fost lansată o adaptare cinematografică foarte apreciată de critici, care a câștigat premiul Institutului de Film din Australia, un premiu Independent Film pentru cel mai bun scenariu și un premiu al Film Critics Circle of Australia.

Salvând-o pe Francesca

35,00 lei
Deopotrivă amuzantă, emoționantă și imposibil de lăsat din mână, „Salvând-o pe Francesca” este povestea unei fete care trebuie să-și găsească puterea pentru a-și salva familia, viața socială și, cel mai greu, pe sine.

70,00 lei 42,00 lei