Pachet Făpturile Văzduhului

Jude avea șapte ani când părinții ei au fost uciși iar ea și cele două surori ale ei au fost răpite și duse să trăiască în înșelătoarea Înaltă Curte a Tărâmului zânelor. Au trecut zece ani și acum Jude își dorește mai mult decât orice să-și găsească locul aici, în ciuda condiției sale de muritoare. Însă multe dintre zâne detestă oamenii. Mai ales Prințul Cardan, fiul cel mai mic și mai nemilos al Înaltului Rege. Ca să-și câștige locul la Curte, Jude este nevoită să-l sfideze și să suporte consecințele.

Luxuriantă, plină de pericol, o serie ca o bijuterie întunecată. Lumea lui Black este amețitoare, pătrunsă de un sentiment neîndurător de pericol. Captivantă capitol cu capitol, pe tot parcursul aventurii lui Jude, care este o eroină de care te atașezi imediat – curajoasă, dar practică, întru totul umană. Această poveste savuroasă vă va seduce și vă va face să tânjiți mereu după încă o pagină.

Prințul nemilos

39,00 lei
Descoperă primul volum din noua serie fantasy scrisă de Holly Black! Un bestseller New York Times încă de la apariție.  

Regele malefic

45,00 lei
Regele malefic este a doua carte din seria Făpturile văzduhului. Continuarea fermecătoare și sângeroasă a romanului Prințul nemilos, bestseller New York Times.

Regina fără regat

45,00 lei
Serie bestseller New York Times. Mult așteptatul final al trilogiei Făpturile Văzduhului

129,00 lei 90,30 lei