Pachet Alice Feeney

77,00 lei TVA inclus

Alice Feeney îți pune la încercare imaginația cu două thrillere psihologice uluitoare, ambalate într-un pachet unic.

Piatră, hârtie, foarfecă este o poveste palpitantă despre un cuplu care se confruntă cu crize și secrete ascunse într-o relație de zece ani. Adam și Amelia Wright, care duc de mult timp o căsnicie tensionată, câștigă un weekend în Scoția, care pare a fi exact ceea ce le trebuie pentru a-și salva căsnicia. Adam, un scenarist muncitor și autodeclarat, suferă de prosopagnosie, o afecțiune care îl face să nu-și recunoască prietenii, familia și chiar și propria soție.

În fiecare aniversare, cei doi schimbă cadouri tradiționale – hârtie, bumbac, ceramică, cositor – și în fiecare an soția lui Adam îi scrie o scrisoare pe care nu îl lasă niciodată să o citească. Până acum. Ambii știu că acest weekend va hotărî soarta căsniciei lor, dar nu au câștigat întâmplător această călătorie. Unul dintre ei minte, iar cineva nu vrea ca ei să trăiască fericit până la adânci bătrâneți.

Zece ani de căsnicie. Zece ani de secrete. Și o aniversare pe care nu o vor uita niciodată.

Daisy Darker, un thriller de mare succes al lui Alice Feeney, vă invită la o reuniune de familie care se transformă într-un coșmar. După ani de evitare reciprocă, familia Darker se adună pentru a sărbători cea de-a 80-a aniversare a Nanei în casa ei gotică și decăzută, situată pe o mică insulă în mare. Odată cu fluxul, insula va fi tăiată de restul lumii pentru opt ore. Odată ajunși, fiecare membru al familiei aduce cu el secretele proprii. Însă la miezul nopții, în timpul unei furtuni, Nana este găsită moartă, iar la o oră distanță urmează un alt membru al familiei. Prinși pe o insulă unde cineva îi ucide unul câte unul, Darkerii trebuie să rezolve misterul prezent, dar și să se confrunte cu secretele trecutului înainte ca fluxul să revină și să dezvăluie totul. Un omagiu subtil adus operei „Și nu mai rămase nimeni" a Agathei Christie, „Daisy Darker" promite răsturnări de situație memorabile care vor lăsa cititorii înmărmuriți​.

Pachetul conține:
Coperta cărții „Daisy Darker”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 11 lei
11lei
20%
11
lei
44,00 lei TVA inclus
Coperta cărții „Piatră, hârtie, foarfecă”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 11 lei
11lei
20%
11
lei
44,00 lei TVA inclus