O fată din bucăți

Girl in Pieces

Kathleen Glasgow

Traducător: Alina Marc Ciulacu
Recomandată:
Suport: 440 pagini, paperback
ISBN: 978-606-94251-8-3

Reducere:39,00 lei 31,20 lei TVA inclus

Povestea fetei ciudate este, mai presus de toate, o poveste despre ce înseamnă să fii fată într-o lume ciudată, care te sfâșie în bucăți, și despre încercările de a pune cap la cap toate bucățile.

Charlotte Davis este făcută bucăți. La doar 17 ani, a pierdut mai mult decât au pierdut alții în toată viața lor, dar a învățat să uite. Cioburile dintr-un borcan spart fac tăieturi adânci, iar durerea fizică anihilează suferința sufletească până când nu mai rămâne decât liniște. Nu trebuie să se mai gândească nici la tatăl ei, nici la râul în care a pierit acesta. Nu mai este nevoie să-și amintească de prietena ei, care a dispărut pentru totdeauna. Nu-i mai vine în minte mama ei, care nu mai are ce să-i ofere.

Cu fiecare cicatrice nouă, inima lui Charlie devine tot mai puternică, dar doare în continuare. Doare îndeajuns de tare cât să nu-i mai pese de nimic, ceea ce este necesar câteodată, ca să poți ieși din întuneric.

Recenzii editoriale

„O situație-limită chinuitoare, o carte dinamică, devastantă și frumos scrisă. O poveste originală, foarte umană, care se va citi cu sufletul la gură. Cititorilor li se va părea imposibil să lase din mână acest roman emoționant, plin de tensiune.”—Julie Schumacher, autoarea cărților „Black Box” și „Dear Committee Members”, bestseller New York Times

„Romanul «Girl, Interrupted» al noii generații... Povestea fetei ciudate este, mai presus de toate, o poveste despre ce înseamnă să fii fată într-o lume dura, care te sfâșie în bucăți, și despre încercările de a pune cap la cap toate bucățile.”—Melissa Febos, autoarea cărții „Whip Smart” and „Abandon Me”

„O carte răvășitoare despre durere și despre vindecarea câștigată cu mult efort... Mi-aș dori ca toate adolescentele să citească «O fată din bucăți».”—Kara Thomas, autoarea cărții „Darkest Corners”

Recenzii

Încă nu sunt recenzii...

Scrie prima recenzie pentru “O fată din bucăți”: