Invocatorul: Inchiziția

  • Titlul original: The Inquisition (Summoner #2)
  • Traducător: Alina Marc Ciulacu
  • Recomandată: 12+ ani
  • Suport: 432 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-94622-5-6
  • Serie: Invocatorul

36,00 lei TVA inclus

Inchiziția, cartea a II-a din „Invocatorul”, o trilogie epica fantasy  prezintă aventurile palpitante ale unui băiat înzestrat – sau blestemat – cu o putere ieșită din comun și înfricoșătoare…

A trecut un an de la Turneu. Fletcher și Ignatius sunt întemnițați tocmai în Pelt, iar acum trebuie să treacă printr-un proces pus la cale de Inchiziție, o instituție puternică, controlată de persoane care s-ar bucura de prăbușirea lui Fletcher.

Procesul e bântuit de fantomele trecutului și aduce dezvăluiri șocante despre obârșia lui Fletcher, dar acesta nu are prea mult timp să se gândească la ele; absolvenții de la Vocans urmează să fie trimiși într-o misiune primejdioasă, în numele regelui și al consiliului acestuia. Dacă dau greș, trupele orcilor vor deveni mai puternice decât orice a văzut Imperiul până atunci.

Alături de prietenii lui credincioși, Othello și Sylva, Fletcher trebuie să își croiască drum înspre inima ținutului orcilor și să salveze Imperiul de la distrugere… sau să moară încercând.

Recenzii editoriale

O poveste familiară, cu un ritm alert și cu puternice ecouri din Tolkien, Pullman și Pokemon. — Kirkus Reviews

Demoni, magie și aventuri epice – astfel pot fi caracterizate cărțile din seria „Invocatorul”, incluse pe lista New York Timesa celor mai vândute cărți.

Fletcher nu este decât un biet ucenic fierar, dar întâmplarea face să descopere că este înzestrat cu darul de a invoca demoni de pe alt tărâm. Obligat să-și părăsească satul din cauza unei crime pentru care nu e vinovat, se vede nevoit să pribegească împreună cu demonul lui și ajunge la Academia Vocans, locul în care sunt pregătiți cei înzestrați cu darul invocării demonilor.