Storia Plus

7 cărți

Inima fetelor arde mai intens · Shobha Rao

Inima fetelor arde mai intens

Aleasă drept una dintre cele mai bune carți ale anului de către The Washington PostNPR, Shelf Awareness, Paste, LitHubReal Simple. Finalistă 2018 Goodreads Choice Awards, la categoria Best Fiction

Inclusă pe lista lungă a Premiului pentru Primul Roman 2018 a Center for Fiction.

36,00 lei TVA inclus
Pe pământ suntem strălucitori o clipă · Ocean Vuong

Pe pământ suntem strălucitori o clipă

Bestseller New York Times, inclusă pe lista lungă pentru National Book Award.

39,00 lei TVA inclus

Nesupunere

Romanul Nesupunere a câștigat premiul Orange Award for New Writers în 2006 și a fost adaptat pentru marile ecrane în 2017, sub titlul Disobedience, cu Rachel Weisz și Rachel
McAdams în rolurile principale.

31,20 lei TVA inclus

Imortaliștii

Aleasă una dintre cele mai bune cărți ale anului 2018 de Washington Post, NPR, Entertainment Weekly, Real Simple, Marie Claire, New York Public Library, LibraryReads, The Skimm, Lit Hub, Lit Reactor.

36,00 lei TVA inclus

Puterea

Puterea a fost una din lecturile preferate ale președintelui Obama din 2017. A fost inclusă pe lista celor mai bune zece cărți ale anului 2017 de către New York Times, Los Angeles Times, Washington Post și Entertainment Weekly și a fost declarată printre cele mai bune romane ale anului 2017 de Amazon, San Francisco Chronicle, National Public Radio, Bustle și Paste.

36,00 lei TVA inclus
Sanda Nicola · Carte de identitate

Carte de identitate

Carte de identitate este o colecție de relatări despre fricile și complexele unei tinere femei care își depășește condiția, dar nu e pregătită emoțional să facă față succesului.

28,00 lei TVA inclus