Unghere și cotloane

Jessica Lawson

Titlul original: Nooks and Crannies
Traducător: Cosmin Maricari
Suport: 368 pagini, paperback
ISBN: 978-606-94251-3-8

35,00 lei 28,00 lei TVA inclus

Acest roman polițist amuzant și emoționant — o combinație între „Charlie și fabrica de ciocolată” și jocul Clue — urmărește aventurile prin care trec șase copii într-un conac plin de mistere și poate chiar și de bani. Cititorii vor fi fascinați de surprizele și descoperirile neașteptate care îi așteaptă în fiecare capitol.

Blânda și timida Tabitha Crum, fiica unor părinți neglijenți, nu are niciun prieten cu excepția șoricelului Pemberley pe care îl iubește nespus. Într-o zi, primește una din cele șase invitații la moșia de la țară a înstăritei Contese Calmilla DeMoss și din acel moment viața ei se schimbă.

După ce ajung la conac — o clădire impunătoare, în care se petrec tot soiul de lucruri inexplicabile — copiii descoperă că Înălțimea Sa Contesa ascunde un secret teribil, după care încep să dispară unul câte unul. Inspirată de romanele ei polițiste favorite și avându-l pe Pemberley ca partener, Tabitha încearcă să rezolve cazul și să-i salveze pe ceilalți copii, care s-ar putea să devină primii ei prieteni adevărați.

Recenzii editoriale

„O micuță detectivă îndrăzneață, pasaje secrete, personaje exagerate, identități ascunse și răufăcători ticăloși—toate acestea dau naștere unui roman polițist de zile mari.” — Kirkus Reviews

„O carte originală, captivantă și amuzantă... Modul fascinant în care este scrisă surprinde cu măiestrie suspansul, speranța și dragostea care stau la baza povestirii... O bijuterie încântătoare care va dispărea cu rapiditate de pe rafturile librăriilor.” — School Library Journal

„Cititorii vor fi fascinați de surprizele și descoperirile neașteptate care îi așteaptă în fiecare capitol.” — Bookpage

„Un minunat roman polițist, cu un final neașteptat.” — The Buffalo New

Scrie prima recenzie pentru “Unghere și cotloane”: