Pachet Stephanie Burgis

Stephanie Burgis provine dintr-o familie mare, zgomotoasă și iubitoare. Este foarte apropiată de cei doi frați ai săi, așa că nu este o surpriză pentru nimeni faptul că în multe dintre cărțile sale vorbește despre familie.

A crescut în East Lansing, Michigan, și a fost îndrăgostită de cărți – spre norocul ei, familia sa mergea săptămânal la biblioteca locală. Pentru că tatăl său i-a citit Stăpânul inelelor și Mândrie și prejudecată când încă nu împlinise 1 an, au început să-i placă încă de mică aventurile fantastice și comediile romantice de secol XIX.

Acum are dublă cetățenie, americană și engleză – s-a născut în America, dar locuiește în Țara Galilor, alături de soțul ei, cei doi băieți ai lor și o pisică tigrată, pe nume Pebbles.

Fata cu inimă de dragon

35,00 lei
O aventură plină de dragoni, zâne, ciocolată și o fată hotărâtă să-și spună povestea.

Dragonul cu inima de ciocolată

35,00 lei
Dragonul cu inima de ciocolată este povestea lui Aveturine, o „dragoniță” care este transformată în fată de un vrăjitor al mâncării. Cu toate acestea, în sufletul ei deopotrivă feroce și adorabil, rămâne un dragon adevărat. O combinație încântătoare și delicioasă de magie condimentată cu aventură și o inimă dulce și caldă precum ciocolata topită.

70,00 lei 49,00 lei