Pachet Prințesa de cenușă

Stephanie Burgis provine dintr-o familie mare, zgomotoasă și iubitoare. Este foarte apropiată de cei doi frați ai săi, așa că nu este o surpriză pentru nimeni faptul că în multe dintre cărțile sale vorbește despre familie.

A crescut în East Lansing, Michigan, și a fost îndrăgostită de cărți – spre norocul ei, familia sa mergea săptămânal la biblioteca locală. Pentru că tatăl său i-a citit Stăpânul inelelor și Mândrie și prejudecată când încă nu împlinise 1 an, au început să-i placă încă de mică aventurile fantastice și comediile romantice de secol XIX.

Acum are dublă cetățenie, americană și engleză – s-a născut în America, dar locuiește în Țara Galilor, alături de soțul ei, cei doi băieți ai lor și o pisică tigrată, pe nume Pebbles.

Prințesa de cenușă

45,00 lei
Theodosia avea 6 ani când țara ei a fost invadată și mama sa, Regina de Foc, a fost ucisă sub ochii ei. În acea zi, Kaiserul i-a luat Theodosiei familia, țara și numele și a încoronat-o drept Prințesa de Cenușă – un titlu rușinos, pe care să-l poarte în noua ei viață de prizonieră.

Lady Smoke

45,00 lei

Regina de foc

45,00 lei
Un tron furat cu violență. O fată care luptă să-l recucerească pentru poporul ei.

135,00 lei 87,75 lei