Coperta cărții „Coșarul”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8 lei
8lei
20%
8
lei
Coperta cărții „Coșarul”
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8 lei
8lei
20%
8
lei

Coșarul

  • Titlul original: Sweep: The Story of a Girl and Her Monster
  • Traducător: Ruxandra Tudor
  • Recomandată: 7+ ani
  • Suport: 416 pagini, paperback
  • ISBN: 978-606-9072-00-4

31,20 lei TVA inclus

Descriere

„Ne salvăm pe noi înșine salvându-i pe alții.”

Au trecut cinci ani de când a dispărut Coșarul. Orfană și singură, Vrabia Nan nu are altă variantă decât să lucreze pentru un hornar fără inimă, pe nume Wilkie Crudd. Fata își petrece fiecare zi curățând coșuri. Este o muncă periculoasă, care nu îi aduce nicio satisfacție, dar grație istețimii și voinței sale, Nan reușește să învingă sorții de nenumărate ori.

Când rămâne înțepenită într-un horn, fata se teme că i-a sosit sfârșitul. Însă în loc de asta, se trezește vie și nevătămată, într-un pod abandonat. Și nu este singură. Într-un colț stă chircită o creatură misterioasă — un golem —, făcută din funingine și cenușă.

Coșarul este povestea fetei și a monstrului ei. Cei doi reușesc să-și facă împreună o nouă viață – și să se salveze unul pe celălalt în timp ce fac asta. Povestită cu mult lirism de unul dintre cei mai talentați povestitori, Coșarul este o aventură înduioșătoare, despre darurile eterne ale prieteniei și ale minunilor.

Book Trailer
Publicată cu sprijinul
Recenzii editoriale

„Datorită personajelor sale adorabile și pline de viață, a poveștii unice și a simțului său de a uimi, Coșarul pare o carte clasică, scrisă pentru cititorii din ziua de azi, deopotrivă tineri și în vârstă.” — Kenneth Oppel, laureat al Printz Honor, autorul cărții «Airborn»

„Coșarul este o carte irezistibilă. Plină de fantezie și de uimire, această poveste este despre iubire și despre modul în care ne schimbă grija față de alții. Câteodată, când magia se împlinește, poate schimba lumea întreagă.” — Kate Milford, autorul «Greenglass House», bestseller New York Times

„Auxier a creat o lume de care vă veți îndrăgosti. Este un povestitor desăvârșit.” — Adam Gidwitz, laureat al Premiului Newbery Honour și autorul cărții «The Inquisitor’s Tale»

„Această carte înțeleaptă și frumoasă este despre miracole, despre cum transformăm singurătatea într-un membru al familiei și disperarea, în rezistență. O poveste de neuitat, plină de magie și de speranță.” — Laurel Snyder, laureat al Premiului Geisel, autorul cărții «Charlie & Mouse»