Pachetul trăsnit · Storia Books

Pachet Trăsnit

În această povestire fantastic de amuzantă, spusă de Wyatt Palmer, un puști de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială

37,70 lei
Pachetul Stephanie Burgis

Pachet Stephanie Burgis

Stephanie Burgis provine dintr-o familie mare, zgomotoasă și iubitoare. Este foarte apropiată de cei doi frați ai săi, așa că

49,00 lei
Pachetul Ultimii copii de pe Pământ

Pachet Ultimii copii de pe Pământ

Seria de bestselleruri New York Times și USA Today, cu peste două milioane de exemplare vândute! O poveste despre supraviețuire

98,00 lei
Salutări din protecția martorilor · Jake Burt · Storia Books

Salutări din Protecția Martorilor

Nicki Demere este orfană și fură din buzunare. Întâmplător, este și cea mai nimerită persoană să țină în viață o familie…

31,20 lei TVA inclus
Toate lucrurile imposibile • Lindsey Lackey

Toate lucrurile imposibile

Un strop de magie, o picătură de aventură și multă emoție.
Toate lucrurile imposibile, fascinantul roman pentru copii scris de Lindsay Lackey. vorbește despre o fetiță care trebuie să facă față sistemului de asistență socială, în timp ce încearcă să-și găsească locul în lume.

31,20 lei TVA inclus
Ultimii copii de pe Pământ și Parada Zombi • Max Brallier

Ultimii copii de pe Pământ și Parada Zombi

Zombii dispar. Ar putea să pară un lucru bun, din moment ce zombii îți dau mari bătăi de cap, dar Jack Sullivan, un puști obișnuit, este suspicios. Tot aude un zgomot sinistru și strident, care aproape pare să-i someze pe zombi să apară — dar unde și cu ce scop (probabil) mârșav?
Jack, cei mai buni trei prieteni de-ai săi (și poate singurii oameni de pe Pământ) și Rover, monstrul lor de companie, trebuie să deslușească misterul.

28,00 lei TVA inclus

Coșarul

Coșarul este povestea fetei și a monstrului ei. Cei doi reușesc să-și facă împreună o nouă viață – și să se salveze unul pe celălalt în timp ce fac asta. Povestită cu mult lirism de unul dintre cei mai talentați povestitori, Coșarul este o aventură înduioșătoare, despre darurile eterne ale prieteniei și ale minunilor.

31,20 lei TVA inclus

Nix cel afurisit

Nix cel năstrușnic, care trăiește în pădure, nu are gânduri bune. Draga lui Regină a zânelor a plecat și i-a lăsat o misiune foarte importantă: să protejeze pădurea de cei mai periculoși dușmani — oamenii.

23,20 lei TVA inclus

Fata cu inimă de dragon

O aventură plină de dragoni, zâne, ciocolată și o fată hotărâtă să-și spună povestea.

28,00 lei TVA inclus

Pieriți, vrăjitoare zdrențăroase!

În noaptea în care moare tuși, vrăjitoarele zdrențăroase se ivesc ca să o ia pe mama lui Mup. Palide, reci și neînduplecate, sunt în stare de orice ca s-o convingă să se întoarcă cu ele la Cătunul Vrăjitoarelor. După ce descoperă că vrăjitoarele i-au răpit tatăl, Mup este nevoită să părăsească împreună cu mama ei lumea obișnuită pentru a-l salva. Însă acolo, de cealaltă parte a graniței, mama devine stranie: îndârjită, puternică și distantă. Chiar dacă vor reuși să-l salveze pe tatăl ei, Mup presimte că nimic nu va mai fi ca înainte.

28,00 lei TVA inclus

Ultimii copii de pe Pământ

O poveste despre supraviețuire într-o lume postapocaliptică în care monștrii circulă liberi, iar zombii pândesc la fiecare colț de stradă din Wakefield, un oraș cândva normal.

Jack Sullivan, un adolescent obișnuit de 13 ani, trăiește în căsuța lui din copac de când a început apocalipsa monștrilor. Are tot ce îi trebuie pentru o luptă crâncenă — un șanț, catapulte, jocuri video și o rezervă infinită de biscuiți Oreo și doze de Mountain Dew adunate de prin magazinele părăsite.

28,00 lei TVA inclus

Cu temele în instanță

FĂRĂ TEME!

Asta îi spune Sam Warren, un elev de clasa a VII-a, profesorului său, în timp ce se ridică în picioare pe bancă. S-a săturat să aibă sarcini peste sarcini, de când ajunge acasă și până se duce să se culce. Organizează un protest și, din cauză că este sancționat, Sam decide să riposteze. Îl recrutează pe domnul Kalman, vecinul său mai în vârstă, un avocat ieșit la pensie, și îl roagă să îl ajute să înainteze o acțiune colectivă din partea tuturor elevilor din Los Angeles. Argumentul lor? Tema este neconstituțională.

28,00 lei TVA inclus