Middle Grade

15 cărți

Pregătiți-vă de aventură! Cărțile middle-grade vă vor purta în lumi pline de culoare și magie, alături de dragoni care scuipă foc, micuți detectivi îndrăzneți, contese excentrice și vrăjitoare malefice.

Născută din foc

Acum ai fi acasă este povestea unei fete care conștientizează faptul că în viață e vorba despre suferință, frumusețe, chin și bucurie. A unei fete care se străduiește să se descopere în paralel cu prăbușirea fratelui său, dependent de droguri, într-un orășel devastat de consumul de opiacee.

44,00 lei TVA inclus

Ultimii copii de pe Pământ și Sabia Nopții

Odată cu apariția unui răufăcător neașteptat, vor reuși oare Jack și prietenii lui să se salveze pe ei înșiși – dar și restul lumii – de stăpânirea cosmică?

31,20 lei TVA inclus
Ultimii copii de pe Pământ și Terorile Cosmice · Max Brallier · Storia Books

Ultimii copii de pe Pământ și Terorile Cosmice

Ce veți descoperi în „Ultimii copii de pe Pământ și Terorile cosmice”? Noi monștri, noi răufăcători și râsete cât cuprinde!

31,20 lei TVA inclus
Salutări din protecția martorilor · Jake Burt · Storia Books

Salutări din Protecția Martorilor

Nicki Demere este orfană și fură din buzunare. Întâmplător, este și cea mai nimerită persoană să țină în viață o familie…

31,20 lei TVA inclus

Toate lucrurile imposibile

Un strop de magie, o picătură de aventură și multă emoție.
Toate lucrurile imposibile, fascinantul roman pentru copii scris de Lindsay Lackey. vorbește despre o fetiță care trebuie să facă față sistemului de asistență socială, în timp ce încearcă să-și găsească locul în lume.

31,20 lei TVA inclus

Ultimii copii de pe Pământ și Regele Coșmar

În „Ultimii copii de pe Pământ și Regele Coșmar”, prietenii lui Jack fac o descoperire surprinzătoare — până la urmă, s-ar putea să nu fie chiar ultimii copii de pe Pământ.

31,20 lei TVA inclus
Ultimii copii de pe Pământ și Parada Zombi • Max Brallier

Ultimii copii de pe Pământ și Parada Zombi

„Ultimii copii de pe Pământ și Parada Zombi” ne face cunoștință cu un GigaVierme, o gașcă de monștri care se relaxează într-o pizzerie, o creatură diabolică, care distruge lumile, și un sistem stereo care este superbombă.

31,20 lei TVA inclus

Coșarul

Coșarul este povestea fetei și a monstrului ei. Cei doi reușesc să-și facă împreună o nouă viață – și să se salveze unul pe celălalt în timp ce fac asta. Povestită cu mult lirism de unul dintre cei mai talentați povestitori, Coșarul este o aventură înduioșătoare, despre darurile eterne ale prieteniei și ale minunilor.

31,20 lei TVA inclus

Nix cel afurisit

Nix cel năstrușnic, care trăiește în pădure, nu are gânduri bune. Draga lui Regină a zânelor a plecat și i-a lăsat o misiune foarte importantă: să protejeze pădurea de cei mai periculoși dușmani — oamenii.

23,20 lei TVA inclus

Fata cu inimă de dragon

O aventură plină de dragoni, zâne, ciocolată și o fată hotărâtă să-și spună povestea.

28,00 lei TVA inclus

Ultimii copii de pe Pământ

„Ultimii copii de pe Pământ” este o poveste despre supraviețuire într-o lume postapocaliptică în care monștrii circulă liberi, iar zombii pândesc la fiecare colț de stradă din Wakefield.

36,00 lei TVA inclus

Cu temele în instanță

FĂRĂ TEME!

Asta îi spune Sam Warren, un elev de clasa a VII-a, profesorului său, în timp ce se ridică în picioare pe bancă. S-a săturat să aibă sarcini peste sarcini, de când ajunge acasă și până se duce să se culce. Organizează un protest și, din cauză că este sancționat, Sam decide să riposteze. Îl recrutează pe domnul Kalman, vecinul său mai în vârstă, un avocat ieșit la pensie, și îl roagă să îl ajute să înainteze o acțiune colectivă din partea tuturor elevilor din Los Angeles. Argumentul lor? Tema este neconstituțională.

28,00 lei TVA inclus

Cea mai trăsnită excursie cu clasa din ultimul catralion și ceva de ani

În această povestire fantastic de amuzantă, spusă de Wyatt Palmer, un puști de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Culver, Dave Barry ne invită la Washington, într-o călătorie cu peripeții.

31,20 lei TVA inclus