Concurs — O imagine face cât o mie de cuvinte. And the winners are…

A venit momentul să aflăm numele celor trei câștigători ai concursului nostru de fotografie. Le mulțumim tuturor celor ce s-au înscris în concurs și i-au făcut atât de grea misiunea lui Tudor Matei, directorul nostru artistic. Iată jurizarea și comentariile lui Tudor:

Locul I: Luiza-Mihaela Liță

„Trebuie să recunosc, întotdeauna m-a interesat cum văd alți cititori cărțile pe care le-am citit și eu. Cum arată personajele, pentru ei? Oare se aseamănă cu cele pe care mi le-am imaginat? Mai mult decât atât, îmi place mega mult fan-art-ul. Povestea nu mai aparține autorului, ci continuă în imaginația fiecăruia!”

Locul II: Sînziana Sava

„Deși noi, la Storia Books, suntem doar la cel de-al doilea titlu din seria Invocatorul de Taran Matharu, ne bucurăm foarte mult atunci când găsim oameni faini și pasionați, care sunt alături de personajele lor preferate în fiecare ipostază. Doar să nu ne spui ce se întâmplă în continuare!”

Locul III: Iuliana Ingrid Rusu

„Pentru că nu e bine să ne punem rău cu cineva care are superputeri, Locul III îi revine Iulianei Ingrid Rusu.”

Premiul special al juriului:

Au fost atât de multe imagini interesante, încât ne-a fost greu să alegem doar trei. Prin urmare, Tudor a ales fotografia Zenei Pop Cohuț, pentru un premiu special.

„Propunerea Zenei mi se pare cea mai creativă reinterpretare a coperții. Prințul Cat(r)dan a pozat excelent, iar compoziția e perfectă!”

Îi rugăm pe câștigători să ne contacteze pe adresa scrie@storiabooks.ro.

Tone de mulțumiri pentru participare!

— Echipa Storia Books